Verse producten

Niets is leuker dan de biologische producten die we op onze boerderij maken direct af te zetten aan de klant. Sinds juni 2021 zijn wij daarom een verkooppunt van verse melk en kaas. Aan de voorkant van ons erf is een winkelruimte met twee gekoelde automaten. Hier kunt u zelf uw boerderijproducten pakken en afrekenen. Betaling geschiedt per pin (contactloos) of contant.

Openingstijden:
De kaasautomaat en melktap zijn dagelijks geopend van 7.00 – 21.00 uur.

Kaasautomaat
Van de verse melk van onze koeien worden goudgele wielen gemaakt, die bij ons op de boerderij rijpen tot jong, jong belegen, belegen en extra belegen kaas. De verschillende leeftijden zijn per pond en/of kilo te koop in onze kaasautomaat. De stukken zijn vacuüm verpakt.

Melktap
Rauwe melk is romiger van smaak dan de melk in de supermarkt en omdat hij niet verhit (gepasteuriseerd) is, zijn alle goede bacteriën nog aanwezig. Om ook de mensen in ons dorp, voorbijgangers en recreanten te laten meegenieten van deze verse melk, hebben wij sinds juni 2021 een melktap. Uit de tap is de melk voor 1,25 euro per liter verkrijgbaar. Zelf een fles meenemen wordt gewaardeerd, maar uiteraard zijn deze ook bij ons te koop.

Zorgboerderij Ons Verlangen
Voor enkele aanvullende zuivelproducten werken we samen met zorgboerderij Ons Verlangen. Dit is een biologisch melkveebedrijf in Zunderdorp met koeien, geiten, paarden, varkens, konijnen, kippen en schapen. Daarnaast wordt er zorg verleend aan 40 hulpboeren. In onze kaasautomaat vindt u de door hen zelfgemaakte roomboter, vla, kwark en geitenkaas.

Biologisch vlees
Wij verkopen geen vlees aan huis, maar wel via de website van Grutto.com. Op deze website kun je de verschillende verhalen van boeren lezen en een vleespakket bestellen van een boerderij die je aanspreekt. Het vlees dat wij aanbieden komt van onze zwartbonte Holstein koeien, gekruist met Belgische Witblauwe, een vleesras. De vleespakketten worden bij je thuisbezorgd.

Verkooppunt worden?
Lijkt het je leuk om onze Waterlander kaas in het assortiment van je winkel op te nemen?Of broodjes met Waterlander kaas te serveren in je lunchroom? Of Waterlander kaas op je borrelplank aan te bieden? Dat kan! Neem voor de mogelijkheden contact op via info@boerderijachtervennen.nl